Novosti


Nova akcija: Narančasta subota!
U subotu, 16. veljače, krećemo s novom akcijom! Na preuređenom prostoru, donosimo Vam 15% niže cijene svih alata, tepiha, tepisona i linoleuma. Uz 15% popusta, također, možete nabaviti i kamin ili štednjak na drva! Svratite - isplati se!  

 
Imate li dobar alat za rezidbu voćaka, trsja?
Vrijeme je za rezidbu voćaka, trsja, ukrasnog drveća i grmlja. Da biste posao obavili brzo, kvalitetno,  i bez puno žuljeva - treba vam dobar alat! Na našem Vrtnom odjelu pronaći ćete izvrstan izbor voćarskih i vinogradarskih škara, pila za obrezivanje i svih ostalih alata, koji će Vam olakšati posao. Svratite!  

 
Bosch nagrađuje savršeni recept
Kupnjom Bosch proizvoda za pripremu hrane imate priliku sudjelovati u Bosch nagradnom natječaju "10 000 kn za savršen recept". Najkreativniji recept dobiva poklon bon turističke agencije za putovanje po izboru u iznosu od 10 000 kn.
Detalje o promociji možete pronaći na linku.
 
Bogatija ponuda tepiha i kućnog tekstila
Ovih je dana Odjel tepiha i kućnog tekstila osvanuo u novom ruhu. Na preuređenom i proširenom prodajnom prostoru izloženo je stotinjak tepiha različitih materijala i veličina. Zavidan je i izbor ostalih tekstilnih proizvoda koji će Vašem domu udahnuti dodatnu toplinu i osebujnu notu.  

 
Prava zima kuca na vrata
Za nabavku kamina ili štednjaka još nije (pre)kasno. Iz naše ponude Vam preporučamo nekoliko proizvoda uz koje Vam, prilikom kupnje, poklanjamo dva paketa briketa. Svratite!  

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 3 od 23
BAT prodajni centar

PRVI PRAVI PRODAJNI CENTAR U MEĐIMURJU

Tvrtka je upisana u Trgovačkom sudu u Varaždinu.
Temeljni kapital od 20 020 000 kn plaćen je u cjelosti.
Članovi uprave: Zlatko Đurkin, Ivan Đurkin i Maja Đurkin

Kontaktirajte nas!
Pošaljite nam poruku.

© 2019. BAT prvi pravi prodajni centar u Međimurju - Svi katalozi