Novosti


Bosch nagrađuje savršeni recept
Kupnjom Bosch proizvoda za pripremu hrane imate priliku sudjelovati u Bosch nagradnom natječaju "10 000 kn za savršen recept". Najkreativniji recept dobiva poklon bon turističke agencije za putovanje po izboru u iznosu od 10 000 kn.
Detalje o promociji možete pronaći na linku.
 
Bogatija ponuda tepiha i kućnog tekstila
Ovih je dana Odjel tepiha i kućnog tekstila osvanuo u novom ruhu. Na preuređenom i proširenom prodajnom prostoru izloženo je stotinjak tepiha različitih materijala i veličina. Zavidan je i izbor ostalih tekstilnih proizvoda koji će Vašem domu udahnuti dodatnu toplinu i osebujnu notu.  

 
Prava zima kuca na vrata
Za nabavku kamina ili štednjaka još nije (pre)kasno. Iz naše ponude Vam preporučamo nekoliko proizvoda uz koje Vam, prilikom kupnje, poklanjamo dva paketa briketa. Svratite!  

 
LED žarulje već od 9,99 kuna!
Iskoristite akciju i osvijetlite dom LED žaruljama. Prednosti LED-ica već znate - manja potrošnja struje, zaštita okoliša…
 
Dio Candy i Hoover ponude na rasprodaji
S novom godinom stižu i novi modeli uređaja iz obitelji Candy, a izložbeni artikli na našem Odjelu dobivaju 20% nižu cijenu. Pogledajte što izdvajamo iz ponude i požurite jer zalihe se brzo „tope“.  

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 2 od 22
BAT prodajni centar

PRVI PRAVI PRODAJNI CENTAR U MEĐIMURJU

Tvrtka je upisana u Trgovačkom sudu u Varaždinu.
Temeljni kapital od 20 020 000 kn plaćen je u cjelosti.
Članovi uprave: Zlatko Đurkin, Ivan Đurkin i Maja Đurkin

Kontaktirajte nas!
Pošaljite nam poruku.

© 2019. BAT prvi pravi prodajni centar u Međimurju - Svi katalozi