Novosti


Pripremite se za pečenje slatkih zalogaja
Još malo pa će se u mnogim domovima širiti mirisi cimeta, naranče… Za brzu i jednostavnu pripremu božićnih keksa treba Vam provjeren recept i niz malih, praktičnih „stvarčica“. Za prvo pitajte baku, a sav potreban pribor naći ćete kod nas. Ponuda je (pre) bogata!  

 
Kupujte i sudjelujte u najvećoj nagradnoj igri u Međimurju!
Blagdanska kupnja se zahuktava. Na našim policama možete pronaći niz proizvoda kojima ćete sigurno razveseliti ljubitelje praktičnih poklona, a Vama osigurati sudjelovanje u velikoj nagradnoj igri. Kako sudjelovati? Pogledajte…  

 
Letak za prosinac je tu!
U prazničnom izdanju doznajte sve o našoj Velikoj nagradnoj igri, o akcijama, popustima i niskim cijenama u prosincu. Predstavljamo Vam tek mali dio našeg božićnog asortimana - od prigodnih darova do blagdanskih dekoracija… Prolistajte ga ovdje.  

 
Počela velika božićna nagradna igra
I ove smo godine mislili na Vas i za prosinac pripremili neodoljive nagrade i brojna ugodna iznenađenja! Kako sudjelovati? Doznajte u Pravilima nagradne igre.

 
Iz ljubavi prema orhidejama
Uzgajati orhideje zdravih listova i bogatih cvjetova pravi je izazov. Uz pomoć proizvoda Plantella Vaše će orhideje, naprosto, bujati! Ne propustite ovu akciju!  

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 1 od 21
BAT prodajni centar

PRVI PRAVI PRODAJNI CENTAR U MEĐIMURJU

Tvrtka je upisana u Trgovačkom sudu u Varaždinu.
Temeljni kapital od 20 020 000 kn plaćen je u cjelosti.
Članovi uprave: Zlatko Đurkin, Ivan Đurkin i Maja Đurkin

Kontaktirajte nas!
Pošaljite nam poruku.

© 2019. BAT prvi pravi prodajni centar u Međimurju - Svi katalozi