Novosti


Po laminat - u BAT!
Planirate obnoviti podne obloge? Preporučamo Vam laminat. Modernog je dizajna, jednostavno se polaže i lako održava. Od 30 - tak modela u našoj ponudi, izdvajamo tri najprodavanija.  

 
Rezidba voćaka i loze je dobrodošla rekreacija
Sunce i proljetne temperature mame nas na šetnje u prirodi, a sve Vas koji imate voćke, ukrasno grmlje, upozorava da je idealno vrijeme za orezivanje. Treba li Vam dobar alat - skoknite do nas. Danas iz ponude izdvajamo:  

 
Što pokloniti voljenoj osobi za Valentinovo?
Inspiraciju za sve koji vole praktične darove - potražite na našim policama. Možda je idealan poklon za obožavanu / obožavanog - meka dekica, jastuk, okvir za zajedničku fotku? Možda šareni mišek za računalo, par zvučnika ili, pak nešto od alata? Cvijeće uvijek oduševljava, a u našoj ga Cvjećari kupuju i oni najizbirljiviji.    

 
Nova akcija: Narančasta subota!
U subotu, 16. veljače, krećemo s novom akcijom! Na preuređenom prostoru, donosimo Vam 15% niže cijene svih alata, tepiha, tepisona i linoleuma. Uz 15% popusta, također, možete nabaviti i kamin ili štednjak na drva! Svratite - isplati se!  

 
Imate li dobar alat za rezidbu voćaka, trsja?
Vrijeme je za rezidbu voćaka, trsja, ukrasnog drveća i grmlja. Da biste posao obavili brzo, kvalitetno,  i bez puno žuljeva - treba vam dobar alat! Na našem Vrtnom odjelu pronaći ćete izvrstan izbor voćarskih i vinogradarskih škara, pila za obrezivanje i svih ostalih alata, koji će Vam olakšati posao. Svratite!  

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 1 od 22
BAT prodajni centar

PRVI PRAVI PRODAJNI CENTAR U MEĐIMURJU

Tvrtka je upisana u Trgovačkom sudu u Varaždinu.
Temeljni kapital od 20 020 000 kn plaćen je u cjelosti.
Članovi uprave: Zlatko Đurkin, Ivan Đurkin i Maja Đurkin

Kontaktirajte nas!
Pošaljite nam poruku.

© 2019. BAT prvi pravi prodajni centar u Međimurju - Svi katalozi