Novosti


15% NIŽE CIJENE KERAMIČKIH PLOČICA, LAMINATA, TEPIHA I TAPISONA...
Iskoristite ovu izvrsnu akciju i osvojite BAT Joker karticu kojom, već od 22.10., ostvarujete novih 15% popusta na iduću kupnju - i to na proizvode koje Vi želite i kada Vi to poželite!
Dojdite, ne bu Vam žal!

 

 
Jesen na biciklu
Pred nama su ugodni jesenski dani. Iskoristite ih za vožnju biciklom. Vaše zdravlje i priroda bit će Vam zahvalni! Evo, što Vam predlažemo:  

 
Bosch sušilice - nova generacija glačala!
Pri kupnji sušilice Bosch Vam poklanja 5 godina jamstva i poklon paket Henkel! Da biste ostvarili navedene pogodnosti registrirajte Vašu novu sušilicu na www.bosch-home.com/hr. Akcija za dodatno jamstvo traje do 15.1.2019. godine, a za Henkel – poklon paket čak do 15.2.2019. godine.

 
Topla jesen i BAT - najbolji saveznici preinake ili gradnje doma
Gdje povoljno nabaviti kvalitetan građevinski materijal? U BAT-u, najvećem centru građevinskog materijala u Međimurju! Na više od 6.000 kvadrata rasprostire se naša ponuda kvalitetnog građevinskog materijala najpoznatijih svjetskih proizvođača. Kod nas možete nabaviti sav materijal od temelja od krova, uključivši vrhunske fasadne sustave. Isplati se zatražiti stručan savjet i dobru ponudu!

 
Katalog za rujan je tu!
U katalogu donosimo dio ponude za jesenske radove i predstavljamo nove proizvode kako biste se pripremili za hladnije dane. Za 15.9. najavljujemo Super subotu i 15% popusta na sav asortiman!*
Iznenađenje: svakome od Vas - za kupnju iznad 200 kuna - poklanjamo JOKER KARTICU kojom ostvarujete 15% popusta na iduću kupnju! Prolistajte ga ovdje.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 3 od 22
BAT prodajni centar

PRVI PRAVI PRODAJNI CENTAR U MEĐIMURJU

Tvrtka je upisana u Trgovačkom sudu u Varaždinu.
Temeljni kapital od 20 020 000 kn plaćen je u cjelosti.
Članovi uprave: Zlatko Đurkin, Ivan Đurkin i Maja Đurkin

Kontaktirajte nas!
Pošaljite nam poruku.

© 2019. BAT prvi pravi prodajni centar u Međimurju - Svi katalozi