Novosti


AKCIJA 15% POPUSTA ZA KUPNJU IZNAD 5.000 KUNA SE NASTAVLJA!
Zbog velikog interesa naših vjernih kupaca Akcija se nastavlja do kraja srpnja. Povežite se s prijateljima, rodbinom, susjedima i sastavite zajednički popis za kupnju. Jer svakome, sigurno, uvijek nešto iz BAT-a treba. Dulji popis, veći iznos – veći popust i ušteda! Razmislite… dogovorite se i „dojdite“!  
 
VRUĆA AKCIJA: - 15% NA SVE I DANAS!
Danas je SUPER SUBOTA! Uz 15% popusta na SVE*, poklanjamo Vam JOKER KARTICU s popustom za iduću kupnju, a nakon kupnje - SLADOLED! Najtraženiji okus je - PRVAK SVIJETA!!   „Dojdite… ne bu Vam žal!“

 
 
IMATE LI BAT JOKER KARTICU?
Ako još ne, osvojite je sutra - kada je SUPER PETAK - ili ove SUPER SUBOTE! Pogledajte koje Vam pogodnosti donosi…  
 
Navijačka atmosfera se zagrijava
I danas su BAT preplavili kvadratići. Od rana jutra, naši prodavači među kupcima šire veselje i optimizam uoči večerašnjeg okršaja „Vatrenih“ s Englezima. Podsjećamo, večeras je BAT otvoren samo do 19:30 sati, jer će i naša ekipa srčano navijati za „Vatrene!“ Ajmooo, Vatreni!

 
Mlada obitelj Makovec za svoj „Najdraži kutak“ osvojila poklon - bon BAT-a
Ovogodišnji nagradni natječaj „Moj najdraži kutak“, u organizaciji Međimurskih novina, ovih je dana priveden kraju. Među brojnim prispjelim prijavama, stručni je žiri najuspješnijim i najzanimljivijim „kutkom“ proglasio ribnjak uz šumu koji su osmislili i, uz pomoć obitelji i prijatelja, izgradili Manuela i Denis Makovec iz Grabrovnika te tako osvojili glavnu nagradu - poklon bon BAT-a, vrijedan 1.500 kuna.    
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 3 od 21
BAT prodajni centar

PRVI PRAVI PRODAJNI CENTAR U MEĐIMURJU

Tvrtka je upisana u Trgovačkom sudu u Varaždinu.
Temeljni kapital od 20 020 000 kn plaćen je u cjelosti.
Članovi uprave: Zlatko Đurkin, Ivan Đurkin i Maja Đurkin

Kontaktirajte nas!
Pošaljite nam poruku.

© 2019. BAT prvi pravi prodajni centar u Međimurju - Svi katalozi