Novosti


Vrijeme je za proljetnu sadnju voćaka
Ukoliko ovoga proljeća planirate zasaditi nove voćke - dobrodošli na naš Vrtni odjel! Na raspolaganju Vam je velik izbor sadnica u kontejnerima i sadnica golog korijena raznih vrsta i sorti - jabuka, kruška, šljiva, trešnja, kivi, limun, borovnica, ribiz, ogrozd, lozni cijepovi - stolne sorte...
Cijene se kreću od 19,90 kuna - npr. za jabuku - pa nadalje.
 
Posude Glasslock - pravi hit na svjetskom tržištu
Zato jer u njima hrana ostaje svježa dulje nego u plastičnim posudama. Zatvaraju se silikonskim hermetičkim poklopcima, a mogu se koristiti za zamrzavanje ili pak podgrijavanje hrane u mikrovalnoj pećnici te za pečenje u pećnici. Otporne su na udarce i lom, na pranje u perilici suđa, a zahvaljujući staklu i privlačnom dizajnu, hrana se u njima može odmah i poslužiti.

Pogledajte video


 
Radno vrijeme za blagdane
U subotu, 31.3.,  Prodajni centar u Čakovcu otvoren je samo do 17 sati, a poslovnica Mursko Središće do 15 sati. Na uskršnju nedjelju i ponedjeljak BAT ne radi. Želimo Vam ugodne blagdanske dane!  
 
Dar za Uskrs!
Kvaliteta, pouzdanost i preciznost BOSCH kućanskih uređaja odavno je prepoznata. Odlučite li se za kupnju velikog kućanskog uređaja - poklanjamo Vam štapni mikser vrhunske kvalitete. Izvrsna pomoć u kuhinji, pogotovo u blagdanske dane!  
 
Ljetno radno vrijeme
Početkom ljetnog računanja vremena mijenja se i radno vrijeme BAT-a. Tako će Prodajni centar, radnim danom biti otvoren od 7 do 21 sat, a subotom do 19 sati. Poslovnica u Murskom Središću će radnim danom poslovati od 7 do 19 sati, a subotom do 15 sati. Naš Caffe bar se otvara u 6 sati, a zatvara u 21 sat, subotom u 19 sati. Kiosk brze hrane „BATKO“ tijekom tjedna je otvoren od 8 do 20 sati, a subotom do 16 sati. Nedjeljom, blagdanom i praznikom je BAT zatvoren.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 3 od 20
BAT prodajni centar

PRVI PRAVI PRODAJNI CENTAR U MEĐIMURJU

Tvrtka je upisana u Trgovačkom sudu u Varaždinu.
Temeljni kapital od 20 020 000 kn plaćen je u cjelosti.
Članovi uprave: Zlatko Đurkin, Ivan Đurkin i Maja Đurkin

Kontaktirajte nas!
Pošaljite nam poruku.

© 2018. BAT prvi pravi prodajni centar u Međimurju - Svi katalozi