Novosti


Platite kavu stihom i osvojite Inspresso aparat za kavu!
U četvrtak, 21. ožujka, i u našem kafiću obilježavamo Međunarodni dan poezije. Nadahnuti dobrom kavom ili čajem, izrazite svoje osjećaje i napišite stih te njime platite svoj napitak. Autoricu / autora najboljeg stiha iz našeg kafića nagrađujemo Inspresso aparatom za kavu. Pridružite se ovom globalnom projektu koji Julius Meinl organizira već niz godina… jer svi smo mi pjesnici u srcu.   Pravila nagradne igre pročitajte ovdje.  

 
Bosch - pametna perilica rublja
Ova perilica, za svako pranje posebno, automatski dozira optimalnu količinu deterdženta i vode. Uz savršeno čisto rublje i uštedu pri pranju, iskoristite dodatnu pogodnost - povrat novca u iznosu od 500 kuna! Kako? Provjerite ovdje.  

 
Pridružite se našem timu!
Želite li se i Vi pridružiti našem uspješnom i dinamičnom timu, prijavite se do 15. ožujka 2019. na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript  

 
Po laminat - u BAT!
Planirate obnoviti podne obloge? Preporučamo Vam laminat. Modernog je dizajna, jednostavno se polaže i lako održava. Od 30 - tak modela u našoj ponudi, izdvajamo tri najprodavanija.  

 
Rezidba voćaka i loze je dobrodošla rekreacija
Sunce i proljetne temperature mame nas na šetnje u prirodi, a sve Vas koji imate voćke, ukrasno grmlje, upozorava da je idealno vrijeme za orezivanje. Treba li Vam dobar alat - skoknite do nas. Danas iz ponude izdvajamo:  

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 1 od 67
BAT prodajni centar

PRVI PRAVI PRODAJNI CENTAR U MEĐIMURJU

Tvrtka je upisana u Trgovačkom sudu u Varaždinu.
Temeljni kapital od 20 020 000 kn plaćen je u cjelosti.
Članovi uprave: Zlatko Đurkin, Ivan Đurkin i Maja Đurkin

Kontaktirajte nas!
Pošaljite nam poruku.

© 2019. BAT prvi pravi prodajni centar u Međimurju - Svi katalozi