Novosti


Zašto TV VIVAX heart + smart ?
Zato što ste u mislima već na godišnjem… Zato što želite 4K sliku… Zato, jer Vivax TV Pure Sound linija ima novi tanak i čvrst dizajn, odličnu sliku, pametne opcije, a ovaj put i pojačanu opciju zvuka za fantastičan kino doživljaj!  

 
Održano 5. kolo Croatia cup u preponskom jahanju
Da se malo pohvalimo… Veseli nas što smo imali čast biti sponzor ovoga zanimljivog događanja, održanog minulog vikenda, u Sv. Martinu na Muri. Izvrsni natjecatelji, prelijepi konji i dobri domaćini, tu su sportsku priredbu učinili nezaboravnom.   Foto: Međimurske novine  

 
Poklanjamo ručnik za plažu!
I ovoga ljeta Vam, uz kupnju Candy proizvoda, u vrijednosti iznad 1.000 kuna, poklanjamo prekrasan veliki ručnik za plažu. Zbog žarko narančaste boje ručnika, vaše će mjesto na plaži biti vidljivo iz aviona!  

 
Iskoristite popuste na „konkretniju“ kupnju!
Gradnja i renoviranje doma je zahtjevan „pothvat“. I u kućnom budžetu. Da biste jeftinije prošli Vam, za svaku kupnju na odjelu bijele tehnike i građevine, u iznosu većem od 5.000 kuna, ODOBRAVAMO 15% POPUSTA! Uz kupnju keramike i sanitarija, iznad 5.000 kuna, POKLANJAMO VAM DAROVNI BON OD 500 kuna!  

 
Poklon uz kupnju Candy perilice za suđe
Kupnjom bilo kojeg modela perilice posuđa Candy na poklon dobivate Care&Protect paket sredstva za perilicu posuđa.
Promocija traje od 01.06.2019 do 30.06.2019 do isteka zaliha, prijavom kupnje proizvoda na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , najkasnije 30 dana od datuma kupnje.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 1 od 71
BAT prodajni centar

PRVI PRAVI PRODAJNI CENTAR U MEĐIMURJU

Tvrtka je upisana u Trgovačkom sudu u Varaždinu.
Temeljni kapital od 20 020 000 kn plaćen je u cjelosti.
Članovi uprave: Zlatko Đurkin, Ivan Đurkin i Maja Đurkin

Kontaktirajte nas!
Pošaljite nam poruku.

© 2019. BAT prvi pravi prodajni centar u Međimurju - Svi katalozi